Select Language
300

Nieuws

Nieuwe Bolivar Poderosos LCDH Knokke & Gent Jar!

4e exclusieve Jar - Gelimiteerd op 100 Jars!

Beste Aficionado's,

LCDH Knokke & Gent zijn trots u de lancering van hun 4e exclusieve Jar aan te kondigen gelimiteerd op 100 stuks.

Voor deze release selecteerden we de nieuwe Bolivar Poderosos Edicion Regionales Belux ter ere van Simon Bolivar en de opening van onze nieuwe LCDH in Gent. Simon Bolivar is de 4e mythische persoon die werd geselecteerd voor onze LCDH Knokke & Gent Jar collectie.

Simón Bolívar (1783 - 1830) was een militair en politiek leider. Bolívar speelde een sleutelrol in Latijns America's succesvolle "struggle" naar onafhankelijkheid van het Spaanse rijk en wordt vandaag aanzien als één van de meest invloedrijke politiekers in de geschiedenis van de "Americas". Tijdens z'n leven, leidde hij Venezuela, Colombia (inclusief Panama destijds), Ecuador, Peru (samen met Don José de San Martín), en Bolivia naar de onafhankelijkheid van het Spaanse rijk.

In 1901, begon de Rocha Cuban Cigar Company met de productie van het uitmuntende merk 'Bolivar'. Het gamma maakt "full strength" sigaren met tabak uit de "premium" Vuelta Abajo regio. Genoemd naar de Zuid - Amerikaanse revolutionaire generaal wordt deze sigaar veelvuldig vergeleken met het karakter van de Generaal zelf: sterk, krachtig en robuust in elke zin van het woord. Vandaag worden Bolivar sigaren aanzien als de krachtigste, full - bodied sigaren die worden geproduceerd in Cuba.

Speciaal voor de BeLux markt werd de speciale vitola Rodolfo genaamd "Poderosos" gelanceerd. Deze prachtige sigaar werd geselecteerd voor deze unieke en gelimiteerde jar.

Ring: 54 
Lengte: 180 mm
Commerciele naam: Rodolfo
Fabrieksnaam: Double Pyramid
Jar prijs: 750 Euro

Aficionado's die de 1e jar set gekocht hebben kunnen hetzelfde nr reserveren teneinde hun collectie met hetzelfde nr te vervolledigen. De jars worden verwacht eind December.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info.

et habanofiele groeten,

Dominique & Frédéric